Retriever

Patros Fibros

 Een retriever is als een leeuw,
 Zo sterk en vol karakter.
 Hij rent graag door de sneeuw,
 Maar is wel wat compacter.
 Ze zijn zo wit als een meeuw,
 De retriever is de beste partner.

 Hij helpt je al bij het minste gering,
 De retriever is een van de trouwste dieren.
 Hij biedt ook altijd redding,
 En dat moeten we vieren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Retriever’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.