Opnieuw moed vatten

Dakoyria

Hij vatte opnieuw dan moed Misschien vind ik
het dit keer dan goed? Hij zou zo graag met
mij uit eten willen gaan Kan ik daarmee
instemmen, het is niet ver hier vandaan?

Ik antwoord ontkennend, maar thee bij hem
drinken zal wel lukken De vorige keer was prima
en ik herinner me nog wat brokstukken...
Veel sjoege geeft hij daarop wel niet... Daarop ik

hem sneller dan snel verliet Dág, tot een volgende
keer Wie weet spreken we elkaar dan weer?

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Opnieuw moed vatten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.