INLOGGEN
«»

DRIJFKRACHT !!!

DRIJFKRACHT !!!

De Levens-Liefdekracht,
heeft, voor jouw ontwikkeling,
de beste mogelijkheid,
toekomstig,
in Hoog-laag,
tot overmacht !!!

Mars-mannen
en Venus-vrouwen !!
Wereld van verschil,
bedoeld in 1e instantie,
bio-logisch, om voor
een kind,
het beste vooruit,
mee op te bouwen !!

In 2e plaats,
komt de vrouw !!
Opofferend
voor het kind,
vaak tekort komend
van man,
hoe heb ik het nou ??!

Relatie bouwen,
kerel (terecht)
te vertrouwen ??!

Het hedendaags kritisch,
vervangt het verleden,
in blindelings-mytisch !!

Waarom moeilijk de ware ??!
Bij, begrijpelijk, biologisch impulsief,
strijk jij, jezelf, tegen de haren !!!

Wachten !!!
Het lot heeft toekomstig,
gegarandeerd,
veel beter voor jou,
in gedachten !!!

Spaar je energie !!!
En krijg, daardoor,
van binnenuit,
vanzelf betere leiding
in die !!!

Je komt,
met het beste,
vanzelf aan de beurt !!
De bedoeling is dat
je niet te snel,
in nieuwe ellende
wordt gesleurd !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019Informatie bij het gedicht:

Waardoor de vrouw eerder wordt tegengehouden de ware te vinden, heeft met haar ontwikkeling, geestelijk te maken ! In principe is de vrouw geestelijk veel verder dan de man ! Haar drijfkracht, biologisch is echter sterk !! Hoe fitter je bent en jij je kracht weet te beheersen, hoe beter je toekomst !! Hogere kracht geeft hogere leiding ! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘DRIJFKRACHT !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.