Versieren

Vrouwke

Versieren.

Muziek maakt blij
en dat kan leiden tot gevrij.
Dansen is een vorm van sjansen
en dat vergroot je kansen
op een man aan je zij voor het kerkaltaar
alleen niet bij mij waarom is dat telkens waar?

==============versieren wat er niet toe deed======================

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

Dateert van herfst 2022. Versieren wat er niet toe deed.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Versieren’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.