Happn...contact.

Yason

1) 'Corona times':

2) 'Ps. Zaad gezocht'...?

3) En 'sta jij droog'...?

4) Soms toch wel en soms staat die hoog.
(De waterkoker om thee te zetten :))

5) Vaak onderschat, echt bijzonder spul...

6) Een bevredigende genieter of een onbenul?

7) Ook beschreven: 'supermodel' geweest ?

8) Maar 32 jaren en geen huwelijksfeest?

9) WO opgeleid en welberijd.

10) Wie dan die ware minnaar; die haar bevrijdt...?

11) Corona-tijd: een 'intelligente lock-down'?

12) Toch wel vaker buiten en hopelijk geen knock-down.

13) Waar dan dit WO-model dan negen maal...?

14) Al fietsend door Amsterdam trof ik haar verhaal...

15) O' ja. 'HAPPN' dat was actief...

16) Was nog op zoek naar 'vrouwtjelief'.

17) Hé '....' genaamd: onder favorieten!

18) Is zij zoekend of met iemand te genieten?

19) Hé kijk nu; ze is ook op 'Facebook'

20) Is zij dan diegene waar ik naar zoek?

21) Ze is op 'HAPPN doelbewust.

22) Zegt mijn verstandelijke gevoel niet zo zeer de lust.

23) Poetisch vloeiend; woorden brijen.

24) Het wetenschappelijk bewustzijn; harmonisch vleien.

25) Is dit een succes of een flop of simpelweg een rijmend mop...?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Yason (Actief sinds: 10-03-2021)

Informatie bij het gedicht

Kwam via Happn in contact met een dame gebruikmakende haar profielomschrijving en foto's dit gedichtje getypt...en via Facebook bericht...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Happn...contact.’ van Yason zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.