Congruent

Wolflow

Ik wil wel
maar het wil maar niet
gaan zoals ik wil
sta stil bij het idee
alleen te zijn

bedenk dan ooit
kom ik net zo
iemand tegen
in het leven
met een wil wel
meer te willen weten
dan het zelf
af te wegen
aan die wil

wel te doen
hoor eens even

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wolflow (Actief sinds: 04-02-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Congruent’ van Wolflow zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.