INLOGGEN
«»

Het liep even anders

Yes een berichtje van mijn lief.
Vanavond zou hij komen bij mij.
Ik haalde boodschappen naar gerief.
Gezellig voor ons samen die avond met mijn lievie aan mijn zij.
Ik koos voor een biefstuk op zijn bord.
Oooooo wat was ik blij om hem eindelijk weer voor mezelf te hebben.
Heelaas bleek de avond wat kort.
Hij kwam wat later ging het niet redden.
Natuurlijk was het fijn dat hij er was.
Van eten wilde hij niet weten.
Eigenlijk vertrok hij zelfs ook al ras.
Heb de biefstuk maar in de vriezer gesmeten.
Niet alleen mn lievie maar ook mijn eetlust was plots weg.
de massage olie maar weer opgeborgen zonder te hebben gebruikt.
Mijn lieve lief wat had ik deze avond anders voorgesteld zeg.
In plaats van een massage zijn we op een pauze stop gestuit.
Ik ga je zo ontzettend missen.
Denk ook steeds zal hij nog wel eens langs komen.
Ik kan er alleen maar naar gissen.
En langdurig over dromen.
MIS JE NU AL KANJER

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anna
Actief sinds: 09-07-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het liep even anders’ van Anna zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.