INLOGGEN
«»

Verliefd geworden

Je haren zo los,
Bruin golvend een volle bos.

Daar in Parijs.

Lachen en spreken.
Kijkend naar je lippen je mond.
Die zinnen maken, maar de woorden raken.

Je lach zweeft over het terras,
Het gevoel dat ik nooit alleen was.

Daar in Parijs.

Ben ik verliefd geworden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Daniel de Waal
Actief sinds: 11-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verliefd geworden’ van Daniel de Waal zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.