Ophalen van de Franse taal...

Dakoyria

Ooit liet ik me verleiden tot het ophalen van de
Franse taal Al snel gaf ik me op, het was het
helemaal! Na verloop van tijd Franse films
kunnen volgen, alleen dan nog verbaal!

De theorie viel me reuze mee, al was het lang
gelee Omringd was ik door heren, die veelal in
zakelijk gezelschap verkeerden...
Dames van de K.L.M.-balie traden rap aan

Daar kwam ik dan als heuse huisvrouw, tamelijk
vermoeiend om dit alles te verstaan... De cursus
werd afgesloten met de toen populaire Haute
Cuisine

Gezéllig dat het was, nooit meer zo gezien!
Gezamenlijk met elkaar naar Amsterdam;
Julien Cler die Acte de Présence geven kwam
Een spetterend feest, goed te verstaan, is het
toen geweest!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ophalen van de Franse taal...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.