INLOGGEN
«»

Conservatoriumleerlingen in de bieb

Ik ervaarde het als heel bijzonder, conservatorium-
studenten zomaar in de bibliotheek beland
Zij gaven veel blijk van hun kunnen; de ruimte tot
de laatste centimeters door belangstellenden bemand

Zomaar omniet, ter promotie? De complete scene
vergat ik dan niet Wat zij ook alweer speelden?
Helaas moet ik het antwoord schuldig blijven
Het vroeg een stief aantal uurtjes; sfeer en entourage
bepaald slechts door enkele mensen...

In tijd gemeten duurde dit experiment mogelijk slechts
een jaar en vervolgens zomaar op de schroothoop
gesmeten? Wel jammer, de kennismaking heel niet naar.

Dakoyria, 2022.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Conservatoriumleerlingen in de bieb’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.