INLOGGEN
«»

Alsof het zo moest zijn

Alsof het zo moest zijn is er die beroemde
film vanavond op de t.v.
Samen kijken met haar die er al eerder
bij toeval? over vertelde...

Stevig gewapend met een zak knabbels en
enige limonade tegen de allerergste angst!
Spanning zal het veel geven, zo meldde
zij die hem eerder al zag

Maar zo samen moet het lukken
Ikzelf zal wel moeten strijden tegen veel slaap
Het wordt namelijk tamelijk laat, een gegronde
reden voor gegaap.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alsof het zo moest zijn’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.