Culturele erfenis van de Kleinkunst

Dakoyria

Het wordt de culturele erfenis van de Kleinkunst
genoemd: prachtige levensliedjes, vaak door
Simone Kleinsma zo beroemd geworden
Die 'leende' ook wel van collegae en met uiterst
plezier heb ik die gezien en aangehoord:
De nooit vergane 'klassiekers' tot juweeltjes
verheven; tekstschrijvers al meer dan bekend in
de voortschrijdende herfst van hun leven.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Culturele erfenis van de Kleinkunst’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.