INLOGGEN
«»

In Late Voeten

In late voeten
verdwijnen mijn passen
rechtsomkeer naar voren

Gelaagd in voegen verlicht
mijn transparant bestaan,
onthult een schaduw van weleer,
een vergezicht van jaren
geleden, voorbij

In al wat groots kan zijn
groots in wat al niet,
het maakt me blij,
het doet me hunkerend van
zoet verlangen

Eens, eens bewandel ik een weg
terug naar mijn conceptie,
in late voeten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Joop Hagen
Actief sinds: 15-07-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In Late Voeten’ van Joop Hagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.