Korrelde zandsteen

wil melker


korrelde zandsteen


je korrelde
zandsteen in
het aanschijn
van de hete dag

voelde koelte in
de speciegroef
die het zonlicht
bijna nooit zag

lachte in
begroeten sprak
met handen langs
het patina van hoeken

vibreerde met
magische lijnen uit
aarde die belangrijke
energieën vergaarden

unieke plaatsen
wisten zo naam en faam
te vestigen met mystiek
gezag en lokale macht


wil melker
31/01/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Korrelde zandsteen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.