INLOGGEN
«»

Gemakshalve jouw werk pikken

Erg veel doe je er niet aan: de luitjes die
schaamteloos jouw werk 'lenen' gaan
Enige naamsbekendheid van de echte
schrijver heeft al geruime tijd bestaan.....

Eigen stijl en uitdrukkingswijze onmiskenbaar
Hopelijk geregeld tijdig genoeg onderkend.....
Wat moet je anders met een lapzwans van een
vrouw of vent?

Volop aan de kaak stellen, zo komt mij -kwaad-
voor; met naam en toenaam en rucksichtsloos
vermelden hoor!!
Anderzijds: toch ook een onmiskenbaar compliment

Kennelijk wordt je de moeite waard gevonden door
zo'n mens, zo'n misbaksel van een vrouw of vent.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gemakshalve jouw werk pikken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.