INLOGGEN
«»

Weggaan of thuis blijven?

Een gezellig muziekprogramma is vandaag het plan
Opnieuw weer eens leuks voor de oudjes
Bij redelijk weer goed te bereiken dan
En juist bij dat laatste schuilt een addertje onder
het gras

Regenbuien en opnieuw stormachtige wind,
terwijl ik het thuis eigenlijk ook best wel vind...
Ik heb nog veel te sorteren en op te ruimen
Straks veel klassieke muziek die ik prima kan
pruimen

'Last but not least' onze goede vriend Witteman
Als het zou kunnen kroop ik IN het beeld,
zozeer houd ik daarvan
Het is jammer maar helaas, ik maak liever nu pas
op de plaats!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weggaan of thuis blijven?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.