INLOGGEN
«»

Meisjes 2019

Is student,
laat zich niks leren.
Is vrij,
maar laat haar leven door insta beheren.

Ze wil de ziel van elk lichaam begeren,
wel van alles durven maar nooit committeren.

Ze is uitdagend en wil zich op de dansvloer provoceren.
Kan koude pizza in de vorm van foie gras voor mij serveren.
Ook schulden voor festivals permitteren, en een ieder tot haar wereldje bekeren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fabio Bottelier
Actief sinds: 23-02-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Meisjes 2019’ van Fabio Bottelier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.