INLOGGEN
«»

de hemel op aarde

neem dit paradijs
er is genoeg voor iedereen
neem dit paradijs
samen
neem dit paradijs
eer de dieren en de mensen
eer de planten en de lucht
neem dit paradijs
gij zijt van dit paradijs
dit paradijs is in u
dit paradijs is voor u
en gij zijt van dit paradijs
neem dit paradijs
zaai uw geluk in elkaar
oogst uw honger aan samenwerking
laaf uw dorst aan liefde
neem dit paradijs
schenk wijsheid aan uw stem
zucht tederheid in uw handen
fluister waarheid in de wind
neem dit paradijs
draag zorg voor dit paradijs
dit paradijs is niet van u
gij zijt van dit paradijs
uw kinderen zijn van dit paradijs
uw kleinkinderen zijn van dit paradijs
neem dit paradijs
respecteer dit paradijs
opdat uw kinderen
ook nog van dit paradijs kunnen zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Natasja Delanghe
Actief sinds: 11-11-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de hemel op aarde’ van Natasja Delanghe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.