Jaap van Zweden in New York

Dakoyria

Jaap van Zweden's meesterlijk dirigeren:
The New York Philharmonic Orchestra…
nóg beter aan het presteren!

Inhoudelijk kan en mag ik niet oordelen
Wat een laaiend enthousiasme was daar
Talloze grootheden toostend op Jaap's
succes

Zo'n heel gewone Amsterdamse jongen
De Champagne smaakte opperbest
Heel veel talent en doorzettingsvermogen

Niet kapót te krijgen, deze harde werker die
'zij' daar wel mogen. Door zijn perfectionisme
zal verder succes niet ontbreken; zij gedogen!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jaap van Zweden in New York’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.