INLOGGEN
«»

Aznavour; still going strong!

Zomaar, onverwacht, begint mijn dag erg goed
Gewoontegetrouw zet ik weer eens de t.v. aan:
een zeer oude bekende die ik heel blij begroet!

Fan ben ik daarvan al sinds mijn tienertijd
Hij zingt altijd nog de sterren van de hemel;
van overbodige conventies allang wat bevrijd.

De inmiddels tweeënnegentig jarige Aznavour
voert tevens een mij boeiend vraaggesprek
Te snel is dit alweer beëindigd Naar zijn CD
zoek ik later als een gek!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aznavour; still going strong!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.