INLOGGEN
«»

Toon Hermans' revival

Toon Hermans' revival, zo graag had ik die
dan bezocht...
Het ging voor míj helaas niet door, noppes,
de zaak was vroegtijdig al uitverkocht!

Een lange sliert bij die ene kassa: zíj wel dus
van tevoren besteld
En op mijn nog hoopvolle navraag: nee hoor,
niemand heeft er afgebeld.

Een zeperd van jewelste, maar ík doe het er
maar mee
Nu zing ik zijn liedjes van de radio, heel
zachtjes, óók wel een goed idee.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Toon Hermans' revival’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.