INLOGGEN
«»

taal

alles wat leeft is talig
hoe zou de orang oetan overleven
en ook de chimpansee
wie er naar taalt
wordt zo dood vlees
de taal heeft duizenden facetten
precisie als lancetten
pijn als pincetten
taal de oceaan
met een heel klein stroompje
poezie
computerspellen
zijn voorgeprogrameerde
en beperkte talen
een kniezerd die daar naar kijkt
en een nerd die gedichten schrijft
of dacht ie
de meiden
dààrmee te verblijden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘taal’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.