INLOGGEN
«»

ongrijpbaar

je kan taal dissecteren
fileren, deconstrueren
je kan zoeken naar haar lagen
verborgen narratieven
maar nooit zal je slagen
haar geheimen te begrijpen
en op het eind van het verhaal
sta je met lege handen
vol fonemen en morfemen
je grijpt onzin
maar nooit haar leven
kijk, ze vindt iets in een vuilniszak

woorden zinken naar de diepte
woorden zinken in het slik
woorden komen boven water
in een zee van zin
ongrijpbaar als het water
dat uit je handen druipt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ongrijpbaar’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.