INLOGGEN
«»

Een mooi liedje

Wat toch laat een liedje langdurig zo mooi wel zijn?
Is het de tekst soms, misschien dan het refrein?
Eeuwigheidswaarde is er iets te boud gesteld
Maar zo heel lang wel meegaand, is wat meer dan
ook telt!

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een mooi liedje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.