INLOGGEN
«»

De salon

De dames onder hun kappen
Zitten er adem te happen
Met hun hoofden bedolven
Na het wassen en watergolven

Nu komen de tongen los
Je ziet het aan de rode blos
Hier ben je in vergeten tijd
Van warmte en intimiteit

In het paleis van kort geluk
Met de weggevallen druk
Zie je warme stranden
En koesterende mannenhanden

Nog een lotion mevrouw
Ineens weer in de kou
Van winkelcentrum naar huis
Het haar weer helemaal pluis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jose van Rosmalen
Actief sinds: 21-11-2014Informatie bij het gedicht:

gedicht over dames in een kapsalon en hun dagdromen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De salon’ van Jose van Rosmalen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.