INLOGGEN
«»

favoriete plek

 wintertijd is aangebroken
 kampvuren zijn ontstoken
 over alle pleinen
 klinkt volop muziek
 het trekt veel publiek

 honderden lichtjes
 duizenden gezichtjes
 kou kan ze niet deren
 de keizer zonder zijn kleren
 hebben ze al ontmoet
 klein duimpje begroet
 rode schoentjes die dansen
 muziekkorps met waggelende ganzen
 trekt door het hele bos
 gezichtjes met een rode blos
 mutsen opgezet
 overal hoor ik de pret

 heerlijk om hier te vertoeven
 ontspannen niets hoeven
 ik hoef niet in de rij staan
 om de achtbaan in te gaan
 dat is mijn eigen keus
 hier geldt mijn eigen leus
 niets moet maar mag
 genieten van deze dag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marill Meijs
Actief sinds: 30-03-2014Informatie bij het gedicht:

heerlijk wandelen, kijken en genieten Auteursrechten
Op dit gedicht ‘favoriete plek’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.