Vrijheid duur betaald.

droomster

 De hoop
 op vrijheid
 Vechtend voor een
 beter bestaan

 Wekenlang
 dorstig gedreven
 in oneindig
 ziltige water

 Vrijheid beleven in
 radeloosheid gegeven
 Enkel nog vertaald
 in wanhopig zijn.

 Arme vluchteling
 jouw lot is bepaald
 Je gezochte vrijheid
 is nu duur betaald

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

11-09-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vrijheid duur betaald.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.