INLOGGEN
«»

Ongure steeg

 Waaruit alle levensadem
 is onttrokken
 geen enkel leven er ooit lijkt
 te zijn ontwaakt

 Volgen alleen de
 met dode ogen gevulde
 uitgemergelde poezen
 stilzwijgend het gebeuren

 De voorbijganger die
 enkel onheilspellende stilte ervaart
 schikt schichtig hoge kraag
 versnelt stevig de pas
 die hen ijlings uit de voeten maakt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ongure steeg’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.