INLOGGEN
«»

Wie ben ik?

 Gescheiden van mijn vrouw
 door ziekte gedwongen
 het huwelijk veranderd in een LAT-relatie
 ik ben mijzelf kwijt
 op zoek naar de balans tussen hoop en vrees
 met haar gaat het goed
 in haar eigen soms beperkte wereld
 maar in het realisme ben ik er nog
 maar wat is dat die twee werelden?
 je wilt zoveel samen
 je hebt zoveel meegemaakt
 je weet het kan weer mis gaan
 terechte of onterechte angst
 wie ben ik? wat moet ik doen
 in het gevecht om mijzelf iets te gunnen
 tijd te nemen voor leuke dingen
 veel praten maar alleen is alleen
 aan de horizon is de toekomst
 en als ik weet wie ik ben stap ik er overheen
 en ben als mijzelf weer gelukkig met haar
 samen plannen maken
 en weet ik wie ik ben!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DE DICHTBOETIEK
Actief sinds: 11-03-2014Informatie bij het gedicht:

ben ik wel die ik ben? Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wie ben ik?’ van DE DICHTBOETIEK zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.