INLOGGEN
«»

Accepteren

 Anders op een slechte manier bestaat niet,
 Je bent niet 'die lelijke bi' die iedereen ziet'.
 Misschien deed die opmerking veel pijn,
 Maar blij ben ik pas als jij blij hoort te zijn.
 
 Jij hebt extra keuze om gelukkig te kunnen leven,
 Op iemand die je liefde kan geven.
 Liefde die je hebt verdient,
 Schrik niet, maar ik beschouw je als een vriend.
 
 Een vriend die niet wist wat ze moest kiezen,
 Een jongen, of toch een meisje.
 Maar je wilt je andere vrienden niet verliezen.
 Je kunt het niet voor eeuwig maskeren,
 Je vrienden willen het wel accepteren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Patros Fibros
Actief sinds: 13-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Accepteren’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.