INLOGGEN
«»

Morgen is het beter

 Vanaf die dag hadden we moeilijkheden.
 Onze handen waren precies aan elkaar geklemd.
 Je kon moeilijk iets doen.
 Hoe dom jij je voelde en hoe klein je bent.

 Vanaf die dag was ons jaar verpest.
 Alles werd vernield.
 Je hart kon je niet voelen en zelfs je familie kon je niet zien.
 Iedereen wist wat er ons bezield.

 We kunnen niks anders doen dan geduld hebben.
 Daar krijg je zeker van niks mis.
 We kunnen niks ander doen dan alleen maar hopen.
 Hopen dat het morgen beter is...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

De vrede komt er bijna aan... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Morgen is het beter’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.