Vrijheid

Bettina Reus

 Vrijheid

 4 mei 2012 de dag van de Stilte,
 je voelt de samenhangende geborgenheid,
 De angst, pijn en kilte,
 van toen in een lange harde strijd,
 Dit mag niet meer gebeuren,
 daarom houden we deze dag in stand,
 om hetgeen wat we met zijn allen betreuren,
 wat er lang geleden is gebeurd in Nederland,
 Vrijheid kwam en tot op de dag van vandaag,
 vieren wij feest op 5 mei,
 we dansen en zingen er is geen geklaag,
 we staan en lopen samen zij aan zij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vrijheid’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.