deelt wondertjes


INLOGGEN
«»

Deelt wondertjes

 




deelt wondertjes


jij bloeit

bundels wit

in het groen van leven


niet de 

licht verteerbare kost

maar het exceptionele


deelt wondertjes

van laaiend vuur

tot aan de diepste smart


fileert de 

dagelijkse zaken

legt excessen snel apart


waar leven bloedt

op het scherpst 

van de snede


heb jij in rood

de bloei en dood

in bundels wit beschreven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Deelt wondertjes’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.