Het zaad verstrooid

wil melker

 wat jij raakte
 schitterde als goud
 nu zijn je handen broos en oud

 het water uit je bron
 is langzaam opgedroogd jouw
 wilde bloemen op een hoop gegooid

 het zaad verstrooid
 door tijd en tegenwind dat
 hopelijk weer goede aarde vindt

 jij hebt alles weggegeven
 als je in de spiegel kijkt
 weet je wat er over is gebleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

28/05/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het zaad verstrooid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.