INLOGGEN
«»

Hangt geesten aan de muur

 zie je vingers dwalen handen
 kunnen ook geen woord vertalen
 je laat de binnenkanten zien
 met het eelt van veel misschien

 je hangt geesten aan de muur
 loopt op stof van verre schapen
 in uren voel je nog geen duur
 weet dat honger zal doen gapen

 ziet wanneer de mannen gaan
 bent klaar als ze weer komen
 schoont de kinderen en het huis
 met weinig tijd voor eigen dromen

 dan is de binnenplaats weer koel
 rust groent stil tussen de planten
 de zoete thee geurt vol en ik voel
 dat je ze mist familie en verwanten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hangt geesten aan de muur’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.