Jouw schaap is zwart

wil melker

 zij zien niet om
 de mensen die jou
 met de nek bekeken

 hun mars is
 achter vaandel en het kruis
 met vaste tred in zeker weten

 jouw schaap is zwart
 tussen het grijzig mekkeren
 de eenling blijft apart

 toch springt hij eruit
 zijn creativiteit opent ook
 hun ogen in uniciteit gedogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw schaap is zwart’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.