INLOGGEN
«»

Heimwee

De avond is gevallen. Kom, doe de lichten
uit en steek wat kaarsen aan.
We hebben de hèle nacht.
Schenk champagne in en laat ons dansen.

Laten we zingen , lachen en uiteindelijk
zullen er zoals gewoonlijk tranen vloeien
Verhalen , die elke keer mooier
worden. Weet je nog ? De zomernachten ?

Over hoe het ooit was geweest in ons
eigen geboorte land.
En ik weet alvast, vanavond is hij er
weer bij.

Vanavond hebben we heimwee te gast

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fairouz
Actief sinds: 08-02-2014Informatie bij het gedicht:

vanavond hebben we een speciale gast Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heimwee’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.