INLOGGEN
«»

je riep je goden aan

hij heeft je verlaten
een kus van zijn koude mond
en hij danste zijn vrijheid
weer tegemoet

jij ? een klein oponthoud

je had het kunnen weten
maar wilde aandacht
en liefde.
natuurlijk moest hij het
zijn

een man zonder beloftes

de afgelopen maanden
voelden zo verloren
dus je riep je goden aan
al snel nadat hij was gegaan
maar niemand die je schijnt
te horen…

je worstelt, je vecht
maar tot nu toe kun je
bij niemand terecht
je hebt verloren

hoewel ?

eigenlijk heb je hem nooit
gehad.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fairouz
Actief sinds: 08-02-2014Informatie bij het gedicht:

ze wilde altijd die man die niets kon beloven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘je riep je goden aan’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.