INLOGGEN

Gedichten voor collega's / gedichten over collega's

Je vindt hier collega gedichten, deze gedichten gaan over collega's of zijn gemaakt speciaal voor collega's. Ben je op zoek naar gedichten die gaan over werk, in het algemeen, of naar gedichten die gaan over pensioen, kijk dan ook eens in de werk gedichten rubrieken.

Heb je zelf één of meerdere gedichten voor deze collega's gedichten rubriek, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


AFSTOTEN !!! ALLEBEI .... 
Baasje spelen BEKEREN ??! 
BENEPEN (1) ??! Beste collega’s 
Bladplafond collega 
COLLEGA !!! COLLEGA !!! 
Collega's Collegialiteit 
COMMUNICEER .... De Belastingdienst 
De grot DE KOP VAN JUT ?! 
De terugslag Dichterblijmij DICHTER-BIJ-BLIJ !!! 
Dichterbijblij grapt Dichterbijblij naar de koning 
Dichterbijblij reageer Dichterblijmij een simpele vent? 
donders fijne vrouw DOOR WEER EN WIND !!! 
DRAAGKRACHT !!! ECHT GELEERD !!! 
EEN LUISTEREND OOR !!! Elze Schollema reageer op Wil Melker 
EMOTIES KWIJT !!! ERKENNEN !!! 
Ervaringsdeskundige Bob FEL EN HEFTIG !!! 
Frustraties GEEF .... 
GELUKSMOMENT (k) !!! GELUKSMOMENT (r) !!! 
HEEL STOER !!! HET ECHTE LEVEN (m) IS ... 
HET ECHTE LEVEN (r) IS..... HET GAAT GOED !!! 
HET HORT EN STOOT !!! Het verloop 
IN GESPREK MET .... INCASSEREN (2) !!! 
INCASSEREN (3) !!! INGELIJST !!! 
JE GEDICHT !!! Je schrijversnaam Dichterbijblij 
Joehoe Dichterblijmij LEKKER FEL !!! 
Lelijk eendje van Willem Bernardus Tijss Lepelaar 
LIEVE COLLEGA'S !!! Machtige herinnering 
Nee, nee, nee Dichterbijblij met "Ik wil Omgang 
ONTERECHT (2) !!! Over ketie kotie blij collega Dichterbli 
POLARISEREN (5) ?!! REAGEREND .... 
ROL PAKKEN ??! RUSTIG MAAR !!! 
Schrijversnaam Dichterbijblij 2 TOCH NAAR KANTOOR !!! 
VERGISSEN !!! VERKEERD GELEZEN !!! 
VLOTTE JUF !!! Vlotte juf Dichterblijmij 
WEES NIET BOOS .... WERKEN !!! 
WILLEKEUR (2) !!! WINNEN (6) !!! 
Zo óud al...