Gedichten voor collega's / gedichten over collega's

Je vindt hier collega gedichten, deze gedichten gaan over collega's of zijn gemaakt speciaal voor collega's. Ben je op zoek naar gedichten die gaan over werk, in het algemeen, of naar gedichten die gaan over pensioen, kijk dan ook eens in de werk gedichten rubrieken.

Heb je zelf één of meerdere gedichten voor deze collega's gedichten rubriek, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!