INLOGGEN
«»

Beste collega’s

Beste collega’s

Al weer is er een jaar voorbij
Wat bracht het jou en mij
Het is best moeilijk geweest
En als je deze regels leest
Vol met twijfels en vragen
Denkend aan komende dagen
Vol met kaarten en wensen
Van diverse bekende mensen
Blijf je met gevoelens zitten
Om steeds te blijven vitten
Toch zou ik jullie willen vragen
Om elkaar te blijven dragen
En elkaar tot steun te zijn
Ondanks vragen en de pijn
Veiligheid kun je creëren
Tegen gevaar verweren
Maar de lengte van ons leven
Kunnen we elkaar niet geven
Wel de invulling van die tijd
In vrede en verdraagzaamheid
Daarom echt Kerstfeest beleven
Is ook elkaar vertrouwen geven
Een echt gelukkig Nieuw jaar
Wens je niet een enkel paar
Maar is een weergave van leven
Om dit met velen te beleven
Als Team waren jullie een feest
En zijn fijne collega’s geweest
Ik dank jullie vanuit mijn hart
En wens voor 2014 een start
Waarin we stevig blijven staan
Ook nu we andere wegen gaan
Maar het mooiste in het leven
Kan ik jullie echt niet geven
Dat is een duidelijk zicht
Door het helderste Licht
Met Kerst aan ons gegeven
Is Hem kennen in je leven
En al zijn jullie enorm geweest
Hem kennen is echt een feest.

Heel goede Kerstdagen en een fijne en veilige jaarwisseling

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beste collega’s’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.