INLOGGEN
«»

Laat er Vrede zijn.

Oh laat er op dit Kerstfeest
Vrede mogen zijn,
daar waar oorlog is en wanhoop
Gods Vrede in eenzaamheid en pijn.

Dat Jezus licht mag schijnen
in duisternis en smart,
dat Zijn aanwezigheid zal brengen
Vrede in elk mensenhart.

Zodat waar ook op de wereld
Liefde stroomt vanuit Gods Troon
en iedereen zal verblijden
want Jezus is de Vredevorst en Zoon!

Dat dit Kerstfeest voor een ieder
Jezus Vrede brengen zal,
bij onze geliefden en familie
ja Vrede.....overal!


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laat er Vrede zijn.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.