Uw Licht is ons verschenen

Petra Groeneveld

O wonder van Gods Liefde
U zond Uw eigen Zoon
naar deze koude wereld
Verloren voor Uw troon
U geeft weer moed en kracht
in deze duis tre nacht
Geeft Licht en Vrede Heer
Jezus de Redder ,Heer.

U kwam voor ware vrede
en niet voor kunstlicht Heer
Uw Licht is ons verschenen
Liefde daalt in ons neer
Geven Uw Liefde door
zingen met t Eng len koor
Eer God Vrede op aard
U ging ons Reddend voor

Melodie Gezang 214
O morgen van verblijden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uw Licht is ons verschenen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.