Beloften van God.

Els Hengstman-van Olst

Wat God ons heeft beloofd
dat ooit eens komen zou
is in Jezus reeds geschied
door Gods Liefde en zijn trouw!

Want een Kind is ons geboren
een Zoon is ons gegeven,
de Heerschappij rust op Zijn schouders
en in Hem is Eeuwig leven!

Hij is de lang verwachte Heiland
de blinkende Morgenster,
kwam uit de Hemel naar ons toe
en is dichtbij en niet meer ver.

Gods beloften zijn in Jezus
eeuwigdurend en vol kracht
geschonken aan een verloren wereld
in die bijzondere Stille Nacht!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Lucas 24:44 Jesaja 9:5 Matth. 2:9-11 Openbaring 22:16

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Beloften van God.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.