Zijn Licht word nooit gedoofd

Petra Groeneveld

Nooit zal Zijn Licht verdwijnen
voor ieder wie gelooft
dat Jezus is geboren
Zijn Licht word nooit gedoofd

Zijn Ster straalt aan de hemel
nimmermeer is het nacht
Voor wie Hem blijft geloven
Hij geeft ons moed en kracht

De Zoon van God geboren
lag in een stal terneer
Omdat voor Hem geen plaats was
voor onze Heiland, Heer.

Zijn wieg dat was een kribbe
Zijn Kroon dat was een kruis
Zijn Liefde voor ons zondaars
Zijn kracht, Hij brengt ons thuis.

Melodie : Nu daagt het in het oosten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zijn Licht word nooit gedoofd’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.