Uw Licht verspreiden

Petra Groeneveld

Licht in de donkere nacht
dat Heil en Redding bracht
Geeft moed ,genade, kracht
al wie Uw hulp verwacht
Helpt in het bittere lijden
komt het hart verblijden.
Geef licht in de duisternis
wij Uw Licht verspreiden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uw Licht verspreiden’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.