INLOGGEN
«»

Hij kwam om ons vrede te brengen

Hij kwam om ons vrede te brengen
aan een wereld verloren in schuld.
Die in lengte van dagen verlengen
in 't stralende zonlicht gehuld.

Hij kwam om vergeving te schenken
aan een ieder die Hem daarom vraagt.
En ons met genade gedenken
dat blijkt wat Zijn Vader behaagt.

Daarvoor kwam Hij eens naar de aarde
bracht vrede mee voor iedereen.
Want die bezit grote waarde,
slaat die als een kleed om ons heen.

Voor Hem zullen knieƫn zich buigen
onze Vredevorst Heiland en Heer.
Met d' engelen tesaam te getuigen
en zingend tot God alle eer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij kwam om ons vrede te brengen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.