INLOGGEN
«»

Hij laat Zijn Shaloom horen

Bedroefden en verdrukten,
voor u kwam Hij naar de aard'.
Gebrokenen die zuchten,
Heer, ben ik Uw liefde waard ?

Hij laat Zijn shaloom horen,
oordeelt, de veroordelaar
ín de maten die zij meten,
staat voor hun Zijn oordeel klaar.

't geknakte riet verbreekt Hij niet,
Hij zal u troosten, schenkt u vrede.
'n woord van genade deelt Hij mede.
Shaloom, voor u die tot Hem vliedt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij laat Zijn Shaloom horen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.