Het Ere zij God

Petra Groeneveld

Geen plaats in de herberg,
geen wieg maar een stal.
Geen plaats in de harten,
wel `n Ster aan `t heelal.

En Eng`len die zongen,
het Ere zij God.
De Herders die `t hoorden,
en zij loofden God.

Een kind ons geboren,
God`s enige Zoon.
Jezus, Verlosser,
Hij kwam heel gewoon.

Maak plaats in ons harten,
en geef Hem die plaats.
Waar Hij in mag wonen,
met Zijn liefd` en raad.

Die Hij ons wil geven,
o luister naar Hem,
Hij wil ons vergeven,
als wij leven met Hem.

Melodie: Away in a manger

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het Ere zij God’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.