INLOGGEN
«»

Hij gaf met zijn hárt

Ik doneerde hem wat geldstukjes voor de Kerst
Hij beantwoordde met wat hem léuk leek, ten lest:
Een prachtige kaart met Christelijke spreuken
erop geschreven
De man die bij ons al vele jaren is gebleven.

Geposteerd op een hoek staat hij bij een mega-
grote kruidenier, drinkt er soms koffie,
speelt geregeld wat muziek met veelal plezier.

Ontroerd las ik later zijn wensen wat onbeholpen
wel in ónze taal, maar wat had hij zijn best gedaan...
en ik begreep hem echt helemaal!

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij gaf met zijn hárt’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.